Як українські зірки зустріли Різдво

Зірки в Карпатах
Найпопулярнішим місцем для святкування новорічних та різдвяних свят цього року стали Карпати.

На Різдво зірки зібралися у Карпатах, щоб приготувати кутю, зустріти Різдво та відпочити. Цього року на дев’ятому фестивалі Winter Romantik Fest у курортному містечку Яремче знаменитості розказали, які секретні інгредієнти додають у кутю, щоб вона була не просто смачною, а унікальною.

За звання найкращого кулінара та найсмачнішу кутю боротьба була гострою. Втім, гості фестивалю віддали однакову кількість голосів за кутю від співачки Наталії Бучинської та акторки Ольги Сумської – саме вони й розділили перше місце та звання найкращих кулінарів.

Читайте также

Людмила Барбир отдохнула в Карпатах и объяснила, почему опасно ехать за границу

Людмила Барбир отдохнула в Карпатах и объяснила, почему опасно ехать за границу

Зимняя сказка: Анна Ризатдинова провела каникулы с сыном в Карпатах

Зимняя сказка: Анна Ризатдинова провела каникулы с сыном в Карпатах

Слід зазначити, що всі гості фестивалю дотримувалися карантинних правил.

На Різдвяні свята у курортному містечку Яремчі Івано-Франківської області у дев’ятий раз пройшов традиційний фестиваль Winter Romantik Fest, організатором якого є Romantik Spa Hotel. Цього року на зимовий фестиваль у Карпати прибули співаки Арсен Мірзоян та Віктор Павлік, актриса Ольга Сумська та актор Віталій Борисюк, співачки Віра Кекелія, Тоня Матвієнко й Наталія Бучинська, також телеведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін.

Зіркові гості готували різдвяну багату кутю, але цього року, окрім традиційних інгредієнтів, використали ще й незвичні. Одна з переможниць конкурсу співачка Наталія Бучинська приготувала кутю з використанням великої кількості горіхів – грецьких, мигдалю, фундука. Ще одна переможниця Ольга Сумська додала до куті 100 мл рому. Людмила Барбір та Руслан Сенічкін додали до куті халву та віскі. А Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян сказали, що їхній секретний інгредієнт у куті – це любов. Проте, на думку Тоні, про секрети приготування куті теж не слід забувати. Співачка каже, що дуже важливо замочений на ніч мак зранку ретельно розтерти у глиняній ступці за допомогою макогону. Бажано  розтерти мак до появи білого макового молока – воно надасть особливий смак куті.

«У нашій родині завжди дотримувалися традицій та тримали піст 6 січня, а першою стравою, яку куштували цього дня, була саме кутя, –  розповідає Людмила Барбір. – Основних інгредієнтів було три: пшениця, мак та мед. Пшениця символізувала народження нового життя та оновлення, мак – достаток та гарний врожай, мед – життєдайність та солодке життя. Вважалося, скільки ви додасте меду в кутю – так вам і буде солодко по життю. У нашій родині було прийнято, окрім традиційних інгредієнтів, додавати трішки халви та солі. Тоді кутя набуває особливого смаку».

«Це був непростий рік, і до останнього моменту ми не знали, чи дозволить влада святкувати різдвяні свята чи буде введений локдаун, – розповів засновник фестивалю Winter Romantik Fest та власник Romantik Spa Hotel Іван Гаврон. – Але ми сподівалися, що нам таки вдасться провести захід і все вийшло.

Так само впродовж всього 2020-го року ми не побоялися труднощів і ввели чимало оновлень в готелі. Зокрема, запропонували нашим клієнтам систему харчування та обслуговування all inclusive. А також ми наповнили наші басейни термальною водою. Головний висновок – потрібно не боятися вводити нові пропозиції та покращувати сервіс, тому що українці вже бажають цього, особливо ті, хто був в інших країнах на відпочинку. Всім отельерам і рестораторам я раджу не шкодувати коштів – розширятися, покращувати сервіс, вводити нові послуги та випускати нові продукти і впевнено рухатися вперед».

На фестивалі відбувся аукціон в рамках проекту «Врятуймо скарби разом», який проводиться спільно з Івано-Франківським краєзнавчим музеєм. Лотами аукціону стали три копії реставрованих творів сакрального мистецтва, за які вдалося зібрати 60 000 гривен. Ці кошти підуть на подальші реставраційні роботи раритетних творів з фондів музею.

Читайте также

«Этот трэш приведет к экологической катастрофе»: Руслана показала жуткую вырубку Карпат

«Этот трэш приведет к экологической катастрофе»: Руслана показала жуткую вырубку Карпат

Отдохнула так отдохнула: Регину Тодоренко госпитализировали на Бали

Отдохнула так отдохнула: Регину Тодоренко госпитализировали на Бали

Фото: прес-служба

Вибір року 2020
Предыдущий материал

Стало відомо, який nail-бренд став переможцем конкурсу «Вибір року 2020»

Оля Полякова
Следующий материал

Лобстеры и спа-релакс: как Оля Полякова отметила день рождения на частном мальдивском пляже

Новости партнеров