Від ідеї до реалізації. Як створити помешкання своєї мрії

ZAM’OK design, дизайнер інтер’єрів Оксана Задорожна
Плануючи ремонт у новому помешканні, так хочеться, щоб результат вийшов максимально схожим на картинку з дизайн-проекту. Але між візуалізацією та реалізованим проектом існує чимало важливих етапів, які треба пройти, щоб отримати помешкання своєї мрії.

Саме про те, як перетворити намальований інтер’єр у реальний житловий простір, розповіла засновниця студії інтер’єрного дизайну ZAM’OK design, дизайнер інтер’єрів Оксана Задорожна.

«Все починається з вибору дизайнера. Ви дивитесь на портфоліо, реалізовані об’єкти і як втілене в життя приміщення відрізняється від візуалізацій. Обов’язково потрібно поспілкуватися з дизайнером, зрозуміти його бачення, відчути зв’язок, довіру. Саме ця людина буде створювати ваше гніздечко, тому дизайнеру теж важливо зрозуміти і відчути потреби клієнта.

Я рекомендую, щоб дизайнер повністю супроводжував проект, від створення дизайн проекту, до того моменту, як власники заїдуть у свою оселю. Так ви будете впевнені, що отримаєте квартиру або будинок, максимально схожі на візуалізації. І ще вбережете себе від додаткових задач (контроль будівництва, підбір матеріалів, погодження та стикування підрядників і багато чого іншого). З цим усім вам буде допомагати дизайнер, оскільки буде нести повну відповідальність за результат», — зазначила Оксана Задорожна.

А тепер те, без чого не вдасться перетворити красиві візуалізації в реалізований проект.

  1. В першу чергу, звісно, компетентні будівельники. Найкраще за все наймати ремонтників свого дизайнера, так як ця команда вже «заточена» на фантазію дизайнера та знає, як реалізувати той чи інший момент. І в комунікації ніяких проблем не буде.
  2. Дотримуватись дизайн проекту. Досить часто буває, що вже на етапі ремонту у замовників з’являються нові ідеї, які вони хочуть реалізувати і просять внести корективи у проект. Але це не дуже хороша ідея. Оскільки ремонт робиться по затвердженому дизайн проекту і візуалізаціям, в ньому є структура та зрозумілі етапи. Як тільки з’являються нові ввідні, кінцевий результат вже 100% не буде таким, як очікувалось. Я рекомендую так не ризикувати.
  3. Підбір матеріалів повинен здійснюватися суворо згідно з візуалізаціями, які були затверджені. І краще за все підбір робити разом із дизайнером, оскільки він точно знає, який матеріал в житті буде виглядати максимально схоже на те, що зображено на картинці.
  4. Контроль і ще раз контроль. Без цього нікуди. Якщо ви розумієте, що не зможете декілька разів на тиждень приїжджати на об’єкт і контролювати кожен етап і процес, краще довірити це дизайнеру. Це і є авторський супровід.
  5. І найголовніше, що повинно бути – довіра між клієнтом та дизайнером. Тільки за повної довіри виходять дійсно класні проекти, де реалізація перевершує усі очікування.

Один із таких проектів, який будувався а повній довірі, реалізація інтер’єру будинку Дарії Квіткової та Нікіти Добриніна. Це був комплексний проект «під ключ», де наша студія займалась створенням дизайн проекту і послідуючим авторським наглядом. Саме завдяки дружній та злагодженій роботі усіх учасників процесу, та, звісно, дотримання всіх вище перерахованих етапів, ми отримали неперевершений результат. Це ви можете побачити на фотографіях у цьому матеріалі та порівняти візуалізації з фотографіями готового будинку.

Студія ZAM’OK design, незважаючи на війну в Україні, продовжує працювати і реалізовувати проекти в нашій країні та за кордоном. Більше того, ми розуміємо складну економічну ситуацію в країні, тому поки не підвищували ціни та фіксуємо вартість за курсом НБУ.

Подивитись фотографії інших реалізованих проектів можна на сторінці в Інстаграм @zamok_design і на сайті www.zamok-design.com.ua.

Для замовлення проекту і консультації звертайтесь:

  • у Дірект 
  • за телефоном +380 63 428 22 02
  • на пошту office.zamok@gmail.com

Фото надані пресслужбою

Надія Матвєєва
Попередній матеріал

9-хвилинне тренування від Надії Матвєєвої, щоб почуватися краще

Юрій Горбунов
Наступний матеріал

Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Соломія Вітвіцька розповіли, чим займаються, коли немає світла

Новини партнерів