Макс Барських виступить на конференції MusicCon в рамках Billboard Music Awards 2022 у Лас-Вегасі

Макс Барських
Співак розповість міжнародній спільноті про війну в Україні.

Макс Барських отримав запрошення виступити на Billboard MusicCon, що проходитиме з 13 по 14 травня у Лас-Вегасі. Конференція передуватиме церемонії вручення нагород Billboard Music Awards 2022. Програма MusicCon складатиметься з дискусійних панелей, одну з яких очолить Макс Барських. На панелі, що отримала назву на честь його пісні «Don’t Fuck with Ukraine!», музикант виступить з промовою, у якій з перших вуст розповість міжнародній аудиторії про те, що відбувається в Україні прямо зараз. Також Барських виконає пісню, присвячену подіям останніх двох місяців — військову колискову «Буде весна».

На MusicCon зберуться лідери та інсайдери світової музичної індустрії, велика кількість представників міжнародних ЗМІ, щоб обговорити найважливіші питання та виклики, що виникають сьогодні перед споживачами аудіовізуального контенту.

Разом із Максом Барських на конференції виступлять світові зірки та діячі індустрії: Machine Gun Kelly, The Chainsmokers, Алекс ДеПерсія (менеджерка Фарела Уільямса), Діана Сахім (менеджер супергурту Swedish House Mafia) та багато інших. Також Макс відвідає премію Billboard Music Awards, що відбудеться 15 травня після завершення конференції.

«Для нас це унікальна можливість розповісти на весь світ про жахіття та звірства, що відбуваються в Україні прямо зараз: про окупований Херсон, знищений Маріуполь, понівечений Чернігів, Харків, Донецьк… Я розповім свою історію! А моя історія — це історія моєї країни, це наша історія. Наразі я в Києві, моя присутність на міжнародній конференції можлива лише з офіційного тимчасового дозволу на виїзд з країни, на яку ми очікуємо. Я вірю, що нам вдасться бути почутими», — прокоментував співак.

Читайте також

Don't f*ck with Ukraine: Макс Барських анонсував вихід нового треку на підтримку ЗСУ

Don't f*ck with Ukraine: Макс Барських анонсував вихід нового треку на підтримку ЗСУ

Виїхав з України? Слава Камінська розповіла, кому було вигідно обмовити її колишнього чоловіка

Виїхав з України? Слава Камінська розповіла, кому було вигідно обмовити її колишнього чоловіка

Вакансії
Попередній матеріал

Пошук роботи під час війни. Вакансії для українців у сфері діджитал-маркетингу

Друга Ріка
Наступний матеріал

Гурт «Друга Ріка» виступить у європейських містах на підтримку України та для збору коштів ЗСУ

Новини партнерів