Солист группы "Тартак" рассказал, какие девушки ему нравятся

Александр Положинский Тартак
Лидер одной из лучших украинских групп, Александр Положинский рассказал, какие девушки ему нравятся и почему он не считает себя секс-символом. Солист "Тартак" ответил на пикантные вопросы накануне киевского концерта в Зеленом театре, партнером которого является журнал Viva! и сайт Viva.ua.

#@#

25 сентября в 20.00 в киевском Зеленом театре состоится сольный концерт группы "Тартак" в поддержку украинских военных. Все средства, полученные от продажи билетов, будут перечислены на нужды защитников Украины, которые сейчас находятся в зоне АТО и в военных госпиталях.

В преддверии концерта мы пообщались с Александром Положинским о героических поступках, взрослении группы "Тартак" и немного о личном.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Илья Лагутенко: "Я не навязываю детям свой стиль жизни"

- "Я не хочу бути героєм України – не цінує героїв моя країна". Зараз ви виконуєте цю пісню на концертах?

Так. Люди її знають і чекають. Щоправда, слова перед піснею кажу трошки інакші, ніж раніше. Раніше, зазвичай, казав, що чекаю на ті часи, коли ця пісня абсолютно втратить актуальність. А зараз кажу про те, що велика кількість нових героїв в Україні, на жаль, не змінює ставлення до них з боку держави та її офіційних представників.

- Як ви вважаєте, чи цінує зараз Україна своїх героїв?

На перший погляд – так, цінує. Особливо, якщо цей перший погляд падає, наприклад, на навмисно вивішений бігборд. Але реальне ставлення має проявлятися не у вивішенні бігбордів чи пам’ятних знаків, а у піклуванні – про те, щоб зберегти героїв живими і здоровими, про те,  щоб поранені герої якомога якісніше лікувалися і поверталися до повноцінного життя, про те, щоб родини героїв – живих і загиблих – були соціально та морально захищені. А до цього нашій країні, на жаль, ще дуже далеко.

- Особисто ви можете похвалитися якимись героїчними вчинками?

У мене їх немає. Я, на жаль, не герой. Навіть коли в дитинстві намагався дівчат захищати, то й сам вигрібав, і дівчат захистити не вдавалося.

- Яку програму ви готуєте для концерту в Зеленому театрі 25 вересня? Я знаю, що весь гонорар «Тартак» передає на підтримку військовослужбовців із зони АТО.

Це найменше, що ми можемо зробити для наших героїв. З приводу програми – не готуємо нічого спеціального. Заграємо стільки наших пісень, на скільки вистачить сил та здоров’я. Наші прихильники знають, що на сольних концертах ми граємо не лише натхненно, але й довго. Сподіваюся, цей концерт не стане винятковим у цьому плані.

- "Тартаку" скоро 18 років, як за цей час змінилися ваші шанувальниці? І як змінилися ви самі?

Ну, 18 ще не виповнилося – буде лише на початку грудня. І, якщо дозволять обставини, то під цю дату ми зіграємо окремий спеціальний концерт. На щастя, наші прихильниці не змінюються з часом – вони лишаються такими ж юними і прекрасними. А ми, звісно, старіємо потрохи. Я, наприклад, помітно погладшав. Хоча на моїй сценічній енергійності це поки не дуже відображається, але мої звичні танці з теперішнім черевцем виглядають ще кумедніше, ніж раніше (сміється).
 
- Знаю, що раніше ви дотримувалися здорового способу життя. Як зараз стежите за собою? Обмежуєте себе в чомусь, займаєтеся спортом?

Спортом, як завжди, займаюся мало, а все інше лишилося, як і було – не п’ю, не курю, м’яса не їм, наркотиків не вживаю, люблю природу, читаю книжки і слухаю багато різної музики. Часом граю в футбол – з луцькими музикантами або у складі ФК “Маестро”.  От тільки сноуборд все більше припадає пилом.

- Що вас найбільше приваблює в дівчатах? Ви часто закохуєтесь?

Люблю природність та гармонійність. Буває, визнана красуня мене лишає абсолютно байдужим через свою штучність, неприродність. Натомість дівчина, яка, на перший погляд, не має якихось особливих принад, може мене зацікавити своєю невимушеністю, щирістю, безпосередністю. Хоча, звісно, я дуже люблю жінок і вважаю, що кожна з них може стати по-своєму прекрасною, якщо захоче.

- У Вікіпедії знайшовся цікавий факт про те, що крім багатьох достоїнств та регалій ви також є секс-символом. Чи допомагає вам цей статус у житті?

Це лише означає, що в сексі я всього-навсього символ, на щось дійсно цікаве чи приємне від мене не варто очікувати. Не покладайте на мене особливих сподівань, не робіть мене героєм своїх сексуальних фантазій – тож краще пошукайте собі когось іншого!

ЧИТАЙТЕ: Солист "Бумбокс" о жене и детях: "Я очень счастливый человек"

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Viva! отмечает 10-летний юбилей
Попередній матеріал

Флешмоб #VivaУкраїна: звезды поздравляют журнал Viva! с днем рождения

Маша Ефросинина фото
Наступний матеріал

Маша Ефросинина борется с послеродовой депрессией

Новини партнерів