Фотофакт: новый "Холостяк" Константин Евтушенко резвится со своим любимцем

Константин Евтушенко
Главный герой шоу «Холостяк-4» Константин Евтушенко поделился в сети личными фотографиями.

#@#

Судя по всему, новый Холостяк решил влюбить себя всю страну еще до начала шоу. Парень завел страничку в соцсети и вовсю делится личными фотографиями, которые не могут никого оставить равнодушным. На снимках Константин Евтушенко от души веселится со своей собакой – лабрадором по имени Барселона. Да-да, у Андрея Искорнева любимец такой же породы! Удивительное совпадение, на так ли?

СМОТРИТЕ ФОТО: Андрей Искорнев показал красавицу Барби

«Привіт! Як гадаєте, хто це поруч зі мною?)) Це моя найкраща подруга – Бася, Барселона. Їй 1 рік.Так, в мне теж лабрадор, як і в Андрія Іскорнєва. Але ми з ним не домовлялися)) Просто так співпало. І я розумію, чому Андрій обрав саме цю породу, бо лабрадори дуже розумні та добрі. Через це інколи я називаю Барселону «добродор».

В мене з дитинства були різні собаки, але останні кілька років я мріяв завести саме лабрадора. Найгарніша лабрадор-дівчинка, серед тих, кого я знав, була у моєї подружки з Одеси Марини. Якось Маруся вирішила поїхати на відпочинок. Та оскільки їй не було з ким залишити Фросю, вона відвезла її до розплідника, в якому купувала. Якось так вийшло, що на той час багато власників лабрадорів поїхали відпочивати, і привезли в розплідник своїх собак. Серед них був красень Річі.

Спеціально Фросю та Річі ніхто не зводив. Певно, вони жили в одній кімнаті та закохались)) Коли Маруся повернулась з відпочинку та забрала Фросю додому, побачила, що вона дуже сумує. А за 2 місяці народилась моя Барселона. Вона була найбілішою й найгарнішою з усіх цуценят, а ще народилась четвертою, а моя цифра по життю – саме 4. В Марусі не було жодного сумніву стосовно того, кому подарувати цю собаку. Ось так в мене з’явилась Барселона.

Як бачите, Бася – справжнє дитя кохання. До речі, вона обов’язково з’явиться у всій красі в одному з епізодів шоу))», – написал Константин Евтушенко на своей страничке Вконтакте.


Константин Евтушенко герой шоу холостяк 4 сезон фото

Константин Евтушенко герой шоу холостяк 4 сезон фото

Константин Евтушенко герой шоу холостяк 4 сезон фото

Константин Евтушенко герой шоу холостяк 4 сезон фото

Константин Евтушенко герой шоу холостяк 4 сезон фото

Фото: Страница Константина Евтушенко ВКонтакте

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Андрей Искорнев рассказал подробности о краже в аэропорту "Борисполь"

Ольга Куриленко фото 2013
Попередній матеріал

Фотофакт: красотка Ольга Куриленко зажигает с Козловским

Тина Кароль 2
Наступний матеріал

Тина Кароль исполнила песню авторства Макса Барских

Новини партнерів