До сліз: Марина Боржемська про розлучення з Узєлковим, коханку та відсутність житла

Марина Боржемская
Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська назвала точну дату розлучення та зізналася, що зараз вона з дітьми живе у своїх батьків, намагаючись заробити на власне житло.

Наприкінці минулого року Україну сколихнула звістка про розлучення однієї з найідеальніших телепар — В'ячеслава Узєлкова та Марини Боржемської-Узєлкової. У програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» Марина, яка зараз перебуває у Вінниці, вперше відверто розповіла про розлучення з чоловіком.

Що насправді спричинило розлучення? Чому після розлучення Марина з дітьми переїхала до батьків? Чому, переживши чимало трагічних подій у шлюбі, В'ячеславу та Марині не вдалося його зберегти? На всі ці питання з'явилися чесні відповіді.

Читайте також

Вони одружилися, коли Марині виповнилося 19, а В'ячеславу 20. На той момент Узєлков уже став іменитим боксером, за що отримав однокімнатну квартиру від держави. Здавалося, молода сім'я могла б зажити щасливо, але їхнє щастя ніби хтось наврочив.

«Це був дуже тяжкий, складний період. Я пройшла тоді, напевно, всі кола пекла», — згадує Марина.

Пара не могла завагітніти довгі 8 років, а коли тест показав заповітні дві смужки, на 16-му тижні раптом стався викидень.

«Для нас це хвора тема, бо, як усім молодим, нам здається, що боже мій, що ж там варто зробити дитину, захотів — і це диво сталося. Ні. Це не все так просто», – каже Марина Боржемська.

Марина Боржемская и Вячеслав Узелков

Завагітнівши вдруге, вона берегла себе як могла і виконувала всі застереження лікарів. Все було гаразд, але на 28-му тижні плід завмер… Та ж трагедія сталася і під час третьої вагітності, яка перервалася на 29-му тижні. Лікарі пропонували Марині завагітніти за допомогою штучного запліднення. Але найбільше вона прагнула народити сама і після всього пережитого не втрачала надії. Усю четверту вагітність Марина пролежала на збереженні і таки стала мамою синочка Роберта, хоча сама під час пологів була у тяжкому стані. В'ячеслав Узєлков перебував поруч із дружиною та підтримував її щохвилини.

«Була жахливо сильна кровотеча, яку ледве зупинили. Він молодець, для мене він герой, бо пройти таке не кожен чоловік здолає. Я йому за це дуже вдячна», — каже екс-дружина Узєлкова.

А коли, здавалося б, найстрашніше було позаду, у Слави стався інсульт. В одну мить відомий боксер фактично став недієздатним.

«Ми капали крапельниці, він лежав якийсь час у лікарні. Потім мені сказали, що треба робити масажі. І Славі масажувала рота, обличчя, м'язи, мову опрацьовувала, — розповіла Марина у програмі «Зірковий шлях». — Моїх сліз практично ніхто не бачив, крім моєї мами. Іноді просто я приходила до неї додому і ось так падала в подушку, ридала там просто навзрид. Але я боялася, щоб цього не побачив Слава в жодному разі. Я навпаки хотіла зробити так, щоб у нього було все чудово. Я навпаки, готова була пожертвувати, мені хотілося віддати свої органи або щось зробити, віддати щось своє, щоб він зміг добре говорити, зміг це робити, як він робив це раніше. Для мене це було настільки важливим».

Читайте також

Вячеслав и Марина Узелковы

Вже під час телевізійної кар'єри подружжя знову стало батьками — у них народилася дочка Олівія. Їхньою парою захоплювалася вся країна і вважала, що в сім'ї Узєлкових панує ідилія.

Марина Боржемская и Вячеслав Узелков с детьми

«Взагалі, офіційно ми зі Славою подали до суду у вересні місяці 2018 року. Коли ми приїхали з проекту, тоді ми не жили в одній квартирі. Я одразу ж після проекту переїхала до батьків. Місяць дали на розгляд і за місяць нас розлучили. Виходить, що 16 жовтня я вже мав папір на руках про те, що ми розлучені», — зізналася Марина.

Тоді казали, що відомий екс-боксер завів коханку. Проте Марина толерантно ухиляється від відповіді:

«Ну, я Славу за руку не зловила. І я не можу сказати, що це могло стати причиною нашого розлучення. Дуже багато».

Марина не захотіла уточнювати справжню причину розлучення, проте деталями самого процесу розлучення поділилася. Вона забрала найдорожче — двох своїх дітей — і в старому авто, яке колись купила у подруги на виплат, виїхали з їхньої спільної квартири площею 100 квадратних метрів у стару хрущовку своїх батьків.

«Ми переїхали до моїх батьків. Бо… Я прийшла до Славини життя – у мене не було квартири. Я пішла від нього з тим, з чим прийшла. Я не можу забрати те, що не належить мені. Хоча ми заробляли на це все разом, але я повернулася туди, де мене чекали. Там, де були мені відчинені двері. Я постукала в ті двері, які були відчинені, скажімо так. Всі. У мене залишилося найголовніше багатство – це діти. Бо, мабуть, я їх найбільше хотіла у своєму житті», — зі сльозами розповіла Марина.

Читайте також

Марина змінила своє прізвище в паспорті на дівоче — Боржемська. А ще запустила власну фітнес-програму для всіх бажаючих схуднути. Зараз єдиним сенсом її життя є діти, заради яких вона працює з ранку до ночі та мріє про власне житло, де їм буде затишно утрьох.

«Я робитиму все можливе, щоб заробити нам на житло, щоб ми з дітьми жили окремо», — каже Марина.

Марина Боржемская с детьми

Вячеслав и Марина Узелковы

Вячеслав и Марина Узелковы

Фото: Інстаграм, архів Viva!

Мачете показав сім'ю
Наступний матеріал

Фронтмен «Мачете» вперше показав дружину та дітей: ексклюзив Viva!

Новини партнерів