Концерт Ot Vinta в Caribbean Club

Ot Vinta
6 червня до Дня журналістики відбудеться святковий концерт Ot Vinta у клубі Caribbean Club.

#@#

У рамках заходу заграє гурт Ot Vinta, пройде виставка робіт художника-ілюстратора Юрія Журавля та презентація його нового проекту, а до того ще буде благодійний аукціон та справжні гоцалки на найкращому танцполі Києва.

Ot Vinta виконають крутий мікс з усіх відомих та улюблених пісень від «Дарма я наївся цибулі» і до «Кохайтеся, чорноброві». Вже 21 рік гурт з Рівного колесить по Україні та за кордоном, зіграно сотні концертів та тисячі пісень. Важко уявити собі людину, яка б на їх виступі не танцювала, не приспівувала, не плескала в долоні. Коли ж такі зустрічаються, то музиканти усім своїм артистичним талантом розтоплюють лід сердець та витягають з буденних клопотів.

Також на святкуванні будуть представлені художні роботи Юрія Журавля. Багато років Юрій, що має дивовижний талант до малювання, реалізовувася як художних-ілюстратор та художник-аніматор. Але із зими 2014 року він став ілюстувати події, що відбуваються в Україні і в світі. Ці роботи з тонким гумором, майстерною іронією та безкомпромісною сатирою одразу підкорили серця українців. Якщо у журналістів головна зброя — це слово, то у Юрія — це малюнок. Картини на злобу дня, а також шаржі на відомих людей і історичних постатей ввійшли у книгу-збірку «Карикадурка» наприкінці 2014 року.

Якщо ви ще не придбали «Карикадурку», або Ваша книга без автографа, або ж Ви хочете посприяти створенню «Карикадурки — 2» у Вас буде для цього унікальна можливість на концерті.

6 червня день професійного свята журналістів. Давайте відсвяткуємо цей день разом, а потім із новими силами та гарним настроєм до роботи, чистити наші «авгієві стайні».
Вхід на захід для журналістів — БЕЗКОШТОВНО (за посвідченням).

Початок о 20:00
Квитки: 90 — 380 грн
вул. Симона Петлюри, 4
067 224-41-11

Жена Тимати бросила его ради футболиста
Попередній матеріал

Жена Тимати бросила его ради футболиста

Мамина любимица: Ким Кардашьян показала, как купает малышку-дочь
Наступний матеріал

Мамина любимица: Ким Кардашьян показала, как купает малышку-дочь

Новини партнерів