"Тартак" святкує своє 18-річчя

Александр Положинский Тартак
11 грудня в Київському клубі «Алтас» відбудеться сольний концерт гурту «Тартак», який давно не вимагає представлення публіці, бо на їх піснях виросло вже не одне покоління поціновувачів української музики.

#@#

э«Тартак» був заснований в 1996 році в Луцьку. Справжньою перемогою для його фронтмена Олександра Положинського стало перше місце в номінації «танцювальна музика» на фестивалі «Червона Рута – 1997», яке і стало своєрідною «перепусткою в музичний світ» для молодого гурту.

За 18 років свого існування «Тартак» випустив сім повноцінних  альбомів, наразі триває робота над восьмим.

Композиції  «Тартака» – це неймовірний симбіоз різних музичних стилів та напрямків і навіть найприскіпливіший слухач зазвичай знаходить пісні на свій смак: тут і соціальний протест, і патріотизм, і танцювальні композиції, і найніжніша лірика.
Цього року «Тартак» запрошує всіх своїх друзів на святкування «повноліття» гурту, яке почнеться саме в Києві, а продовжиться в інших українських містах, де також чекають концертів улюблених музикантів.

«Ну, я, по-перше, не називаю це святкуванням. Просто відзначаємо, що нам 18. Не до святкувань зараз. По-друге, 18 – це доволі багато, як для музичного колективу, тому хочеться показати, на що ми здатні у свої музичні 18 – для цього готуємо нову програму, яку покажемо не лише на "ювілейних" концертах, але й потім будемо включати в програму сольних концертних і фестивальних виступів. На мою думку, наші нові пісні стануть для багатьох людей джерелом натхнення й віри у наш складний час. Ну, й по-третє, дуже хочеться, щоб нас підтримали ті люди, які підтримували всі ці роки, які любили "Тартак", ходили на концерти, купували альбоми, голосували за нас в різноманітних хіт-парадах. Дуже хочеться досягнути тієї атмосфери єдності та взаємоповаги, яка зазвичай панує на наших концертах», – коментує  Сашко Положинський.

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Первое интервью Милы Кунис после родов
Попередній матеріал

Первое интервью Милы Кунис после родов: о дочери и лишнем весе

Влада Литовченко и ее цветочные обереги
Наступний матеріал

Влада Литовченко показала роскошную коллекцию венков

Новини партнерів