Проект Viva! Переможці презентували у Європарламенті

Презентація проекту «Переможці» у Європарламенті відбулася
29 лютого в Європейському парламенті у рамках «Українського тижня» #Ukrainianweek відбулася презентація фотовиставки «Переможці». Спільний проект Телевізійної служби новин (ТСН) та журналу VIVA!, який у Києві мав великий суспільний резонанс.

У Брюсселі соціальний проект та фотовиставку представили куратор та волонтер Соломія Вітвіцька та автор та відомий фотограф Олександр Мордерер, які розповіли про ідею та про героїв України, які втратили у війні з терористами на Сході частини тіла, але не втратили чинності духу.

>

Мета проекту – показати, що українські герої після складних поранень залишаються повноцінними членами суспільства нарівні з іншими громадянами, адже вони сповнені сил для нового життя, щасливі та надихають інших.

Презентація проекту «Переможці» в Європарламенті

Тому після завершення презентації почалися переговори щодо можливості представити фотографії також в інших країнах Європи. Стало відомо, що найближчим часом 29 лютого в Європейському парламенті в рамках «Українського тижня» #Ukrainianweek відбулася презентація фотовиставки «Переможці». Спільний проект Телевізійної служби новин (ТСН) та журналу VIVA!, який у Києві мав великий суспільний резонанс. час виставку планують показати для міжнародної аудиторії у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі.

Проект «Переможці» включає серію інтерв'ю в ефірі новин ТСН з героями АТО і, зокрема, відомими особистостями, які живуть із протезами - наприклад, Оксаною Мастерс та Євгеном Кравітз.

Презентація проекту «Переможці» в Європарламенті

Фото було опубліковано у спецвипуску журналу VIVA! «Переможці» з благодійною метою всі кошти від продажу спецвипуску передаються на розвиток сучасного протезування в Україні. Партнер акції: міжнародний благодійний фонд «Save Lives Together».

Соломія Вітвіцька, куратор проекту «Переможці», волонтер, ведуча новин ТСН на телеканалі 1+1 коментує: «Щодня в АТО отримують поранення та гинуть хлопці. Ми продовжуємо боротися за незалежність нашої країни, за європейські цінності, а також за стабільність в Україні та Європі ».

Олександр Мордерер, автор проекту: «Необхідно всіма можливими способами розповідати світові, що відбувається в Україні. І основне завдання - це зупинити війну та допомогти постраждалим та їхнім сім'ям.

Презентація проекту «Переможці» в Європарламенті
< /p>

Презентація фотовиставки «Переможці» у Брюсселі організовано за сприяння та допомоги народного депутата України Ірини Геращенко, уповноваженого Президента України щодо мирного врегулювання конфлікту у Донецькій та Луганській областях. На відкритті виставки побували керівництво Європейського парламенту та Верховної Ради України.

Презентація проекту &laquo;Переможці&raquo; в Європарламенті

Презентація проекту &laquo;Переможці&raquo; в Європарламенті

У 2016 році проект «Переможці» побачать різні міста України та Миру. 19 березня виставка буде відкрита у Торонто (Канада).

У рамках програми «Відкриваємо Україну світу» авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» виступила перевізником соціального проекту «Переможці» до Брюсселя.

Фото: прес-служба телеканалу 1+1

виставка Viva! Переможці
Попередній матеріал

Проект "Viva! Переможці" зібрав на виставці українських зірок

Презентація проекту «Переможці» у Європарламенті відбулася
Наступний матеріал

Проект "Viva! Переможці" презентували у Європарламенті

Новини партнерів