У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva! Переможці-2

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2
Луцьк вразив найбільшою виставкою «Переможці-2», яку відкрили Соломія Вітвіцька, ветерани АТО та Арсен Мірзоян. Фотовиставка триватиме до 26 жовтня. Вхід вільний.

21 жовтня у Луцьку відбулася грандіозна презентація другої частини соціального мультимедійного проекту ТСН та VIVA! "Переможці-2". У ТРЦ ПортCity фотовиставку розмістили на площі 2000 квадратних метрів, а побачити чудові фотографії в день відкриття прийшло понад 7000 людей.

Команда проекту, яка за ці два роки спільно з партнерами провела вже 19 різних виставок у 20 містах, чи не вперше бере участь у благодійній події на такому серйозному рівні, коли приєднуються комерційні партнери та є велика сцена, звук, світло. Ветерани були вдячні за такий прийом, а ми всі відчули любов і повагу Волині до героїв, які не шкодували себе заради нашої свободи та життя. 1 Соломія Вітвіцька. Місто відвідали також ветерани АТО, Переможці Владислав Кузнєцов, Сергій Романовський, В'ячеслав Буйновський із дружиною та Сергій Храпко із сином. До них приєдналися партнери проекту: заступник директора Центру AXIOS Андрій Світ, військовий психолог, лікар-психотерапевт, тренер благодійного фонду «Серце воїна» Олексій Карачинський та волонтер Ганна Гвоздяр.

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2

 
Познайомитися з героями проекту прийшло майже все місто: воїни та ветерани АТО, матері, дружини загиблих та зниклих безвісти захисників України, волонтери, медики, меценати, високопосадовці та підприємці . Усі зібралися, щоб здійснити мрію земляка, ветерана АТО Андрія Заня, який мріє про спортивний протез та тренування. У липні 2014 року у с. Великоберезне на Донеччині Андрій потрапив під обстріл системи «Град», отримав тяжке поранення. Довелося ампутувати ногу, але Андрій не здався. Він впевнено йде вперед, а підтримують його дружина та 9-річний синочок. Андрій мріє представляти Україну на міжнародних змаганнях. На заняття спортом його надихнули паралімпійці, мужні та сильні ветерани АТО, наші Переможці, які вже досягають спортивних успіхів і вже зараз беруть участь у забігах Україною та США.

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2
 
Фотовиставка у рамках проекту триватиме у Луцьку до 26 жовтня за адресою вулиця Сухомлинського, 1. Зайдіть, почитайте чудові історії ветеранів та паралімпійців, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу, які надихають нас і вчать цінувати життя.

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2

 
«Ми вдячні чудовим місцевим організаторам за гостинність та організацію грандіозної презентації, вдячні лучанам, які прийшли та підтримали свого земляка Андрія Заня. Впевнені, що незабаром Андрій розпочне тренування на новому спортивному протезі. До речі, річний абонемент до тренажерної зали йому вже подарували. А ми стежитимемо за його спортивними перемогами! Спорт – один із найефективніших способів реабілітації. Ми вже переконалися у цьому й раді, що до Переможців приєднуються хлопці, які це розуміють та хочуть тренуватися. І разом ми стаємо великою родиною, підтримуємо контакт із усіма та готові підставити плече. Пишіть мені у Фейсбук. Важливо також поєднувати фізкультуру та психологічні тренінги у боротьбі зі стресом, і все буде добре!» – додала Соломія Вітвіцька.

У Луцьку відкрилася найбільша виставка Viva Переможці 2

 

штаб-сержант Шайло Харріс, який вижив після важкого поранення, зустрівся з героями Переможців
Попередній матеріал

штаб-сержант Шайло Харріс, який вижив після важкого поранення, зустрівся з героями "Переможців"

Девід Лінч підтримав проект Viva Переможці та потис руки ветеранам АТО
Наступний матеріал

Девід Лінч підтримав проект "Viva! Переможці" та потис руки ветеранам АТО

Новини партнерів