Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva! Переможці

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці
17 вересня легендарний оратор, письменник, мільйонер, меценат, лідер громадської організації «Життя без кінцівок» Нік Вуйчич утретє приїхав до Києва на безкоштовну благодійну зустріч-лекцію на прохання багатьох людей з усіх куточків України.

Цього разу виступ було організовано з величезним розмахом на Хрещатику на святі Дня подяки та 500-річчя Реформації. Під відкритим небом стояли та слухали Ніка понад 500 000 українців, зокрема, ветерани АТО з протезами та на візках. А мільйони людей по всьому світу у 24 країнах дивилися пряму трансляцію з Києва, перекладену 9 мовами. Людей у центрі міста було стільки, що натовп було видно аж до Європейської площі, уздовж вулиці були встановлені величезні екрани, а довкола глядачі, які не вміщалися на клумбах, дорогах -  виходили групами навіть на дахи та балкони будинків навколо.

Соломія Вітвіцька зробила разом із Ніком пам'ятне яскраве селфі прямо зі сцени у Facebook та Instagram. Півмільйона гостей виступу передали привіт вагітній дружині Ніка і закричали разом із Соломією. «Привіт, Канае!»

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці

Захоплюючий виступ Нік присвятив темі віри, надії, прощення, виконання мрії. Він сказав: «Я люблю Україну. Нехай Україна буде взірцем принципів та цінностей для всього світу. Нехай Бог благословить вашу країну, владу, ЗМІ і всі разом ми зможемо зробити Україну сильною. Окреме слово видатний спікер сказав про подолання насильства у суспільстві, зокрема, про буллінг у школах, та розповів про свій досвід у дитинстві. Він привітав усіх нас із великим досягненням, адже було ухвалено реформу про інклюзивність шкіл, і разом із звичайними дітьми у нас можуть навчатися у класах та діти з інвалідністю. Рівність прав – це важливо, адже кожна людина – незважаючи ні на що, є цінністю. Нік багато звертався до молоді, яка є майбутнім України. «Багато людей живуть у страху. Страх того, що люди подумають. Страх того, що я ніколи не буду щасливим. Я хочу сказати вам, молодь! Вам не потрібно докладати зусиль, щоб бути крутими. Дівчата, вам не потрібно постійно прагнути бути найкрасивішими. Ви прекрасні такі, які ви є.

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці


Соломія Вітвіцька з командою провела з Ніком Вуйчичем цілий день і вже скоро представить спеціальне відео лаштунки та унікального спілкування. Наступного дня, 18 вересня, Нік прийшов у гості в ранковий ефір «Сніданку з 1+1» і провів майже цілу годину в компанії з Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним.

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці


Організатором візиту Ніка до України цього разу знову стало комунікаційне агентство «Ключові стратегії» на чолі з Яною Кучеренком. Спеціальним партнером усієї програми візиту людини-легенди став телеканал 1+1 та соціально-мультимедійний проект «Переможці», присвячений героям АТО, які втратили частини тіла у війні, але не втратили силу духу. Ніку подарували англомовну версію журналу &laquo ;VIVA! Переможці 2», де опубліковано його ексклюзивне інтерв'ю. Нік познайомився із чудовою родиною Віктором та Ольгою Кардаш, ветераном на двох протезах ніг Анатолієм Фатєєвим, параспортсменом Славою Кулаковським. На виступ Вуйчича приїхало багато військових психологів, реабілітологів, волонтерів, пацієнтів шпиталів, а також простих сімей із дітьми, людей різного віку.

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці

На сцені та на офіційній прес-конференції Ніка Вуйчича відбулася відеопрезентація проекту «Переможці», в якій розповіли про оновлені цілі проекту, зокрема, про важливість зміни ставлення в суспільстві до людей з інвалідністю та про організацію доступності, встановлення пандусів у містах; про необхідність психологічної реабілітації та спорту для ветеранів, які повертаються до мирного життя.

Нік Вуйчич із дружиною Канає очікують на народження маленьких дівчаток, і, дізнавшись про це, вдова героя України Лілія Цимбал підготувала та передала для них спеціальний подарунок – розмальовані бейбики із зображенням красунь у віночках.

У рамках свого візиту Нік також традиційно зустрічався з політиками, громадськими діячами та бізнесменами. Контакти та співробітництво з Ніком Вуйчичем і його командою будуть продовжуватися і надалі. Ми чекатимемо Ніка в Україні знову, разом з усією його родиною!

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці

Соломія Вітвіцька, Нік Вуйчич та Іванна Слабошпицька, головний редактор журналу «VIVA! Переможці»

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці

Нік Вуйчич зустрівся з ветеранами АТО та підтримав проект Viva Переможці



Довідка про Ніка Вуйчича:

Нік Вуйчич з'явився на світ без кінцівок, але це не стало для нього перешкодою. Він спритно орудує клавіатурою комп'ютера, грає у футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашута. Усі вважають його унікальною та сильною особистістю, своїм прикладом мужності він надихає людей у всьому світі. За його сторінкою у Facebook стежать понад 8000000 людей. Коли в 2012 році Нік одружився, весь світ обговорював цю подію, а народження здорових дітей шокувало громадськість. Нік Вуйчич подолав депресію та думки про суїцид, тепер він виступає з трибуни парламентів із серйозним посланням, зустрічається з людьми з інвалідністю, із президентами різних країн. При цьому Нік любить жартувати, залишається простою і відкритою людиною, яка повірила, що все можливо, якщо вірити.

Нік Вуйчич керує благодійною організацією «Життя без кінцівок»; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами: "Життя без кордонів", "Нестримний", "Будь сильним", "Безкінечність"; знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, виховує двох синів, чекає на народження дівчаток-двійнят. Нік мільйонер та відомий оратор. Він упевнений, що він той, хто є, тільки завдяки вірі в Бога.
 

Папа Римський у Ватикані з журналом Viva Переможці
Попередній матеріал

Фото дня: Папа Римський із журналом "Viva! Переможці" в руках

штаб-сержант Шайло Харріс, який вижив після важкого поранення, зустрівся з героями Переможців
Наступний матеріал

штаб-сержант Шайло Харріс, який вижив після важкого поранення, зустрівся з героями "Переможців"

Новини партнерів