Viva! Переможці вирушають у тур, щоб підтримати Україну у футбольному матчі з Хорватією

Viva Переможці у турі
У рамках всеукраїнського туру з Києва «Вірні Збірні» до столиці Хорватії Загреб на запрошення мецената Андрія Мацоли відправляється спеціальний автобус із особливими футбольними вболівальниками: учасниками соціального проекту «Переможці».

Основна мета подорожі – підтримати українську збірну у матчі з Хорватією 24 березня. Наші «Переможці» – це ветерани АТО, які захищали Україну та втратили частини тіла, але не втратили сили духу, які, незважаючи на протези, живуть повноцінним життям та ставлять перед собою великі цілі у мирному житті.

Під час візиту заплановано зустріч наших ветеранів із хорватськими та дружній матч із хорватськими вболівальниками. У день матчу українські герої також запрошені до Посольства України у Хорватії – там вони представлять благодійний випуск журналу з чудовими фото та історіями «VIVA! Переможці» та обговорять можливість  відкриття виставки нової, вже другої частини проекту в Загребі в 2017 році.

Viva Переможці

Матч відвідає і Соломія Вітвіцька, ведуча новин ТСН на телеканалі 1+1 та куратор проекту «Переможці».
На всіх учасниках проекту будуть спеціальні брендовані реглани з лого «Переможці» із благодійної колекції, створеної дизайнером Андре Таном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой спецвипуску "Viva! Переможці" Віктор Кардаш відсвяткував весілля

Viva Переможці

 
Звертаємо вашу увагу на те, що у 2017 році організований ТСН та журналом VIVA! соціальний мультимедійний проект «Переможці», присвячений ветеранам АТО, які втратили частини тіла під час бойових дій, оновлюється і розширюється. У ньому вже задіяно понад 30 учасників, готова фотосесія героїв у студії Олександра Мордерера та Тетяни Рубльової. До проекту приєдналися і чемпіони-паралімпійці. Нашими героями пишається вся Україна. Наша ініціатива разом із партнерами, благодійною організацією «Серце воїна», привертає увагу до якісної психологічної та фізіологічної, зокрема, спортивної реабілітації для ветеранів, які повертаються до мирного життя після поранень, а також до розвитку спортивного протезування в Україні. Допомогти розвитку проекту, який надихає нас усіх не здаватися, а діяти та перемагати, одразу зголосився відомий меценат Андрій Мацола. 19 квітня відбудеться грандіозне відкриття виставки «Переможці-2» в НСК «Олімпійський». Наразі триває виставка у Сумах.

Viva Переможці

&nbsp ;
Ініціатори та організатори: ТСН (новини на телеканалі 1+1) та журнал VIVA! Куратор проекту: Соломія Вітвіцька. Партнери: Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS, благодійна організація «Серце воїна» на чолі з Романом ТОРГОВИЦЬКИМ, Клініка доктора Валіхновського (Valikhnovski MD), Національний комітет спорту інвалідів України (Паралімпійський комітет), Міністерство закордонних справ України, а також Run Ukraine.

Головний редактор Іванна Слабошпицька готує другий благодійний спецвипуск журналу VIVA! Переможці.

Viva Переможці

 

Олексій Аванесян
Попередній матеріал

"Viva! Переможці": біжи, щоб ветеран АТО отримав спортивний протез і зміг бігати

Viva Переможці у турі
Наступний матеріал

"Viva! Переможці" вирушають у тур, щоб підтримати Україну у футбольному матчі з Хорватією

Новини партнерів