Герой спецвипуску Viva! Переможці Віктор Кардаш відсвяткував весілля

Віктор Кардаш
Днями у Києві відбулася подія, яка поєднала серця двох чудових закоханих – грандіозне весілля героя спецвипуску «Viva! Переможці» Віктора Кардаша зі своєю обраницею Ольгою.

Ольга – волонтер, та їх із Віктором роман розпочався у Головному військовому клінічному шпиталі. Молодята провели виїзну церемонію вінчання у європейському стилі та разом із гостями вирушили на бенкет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія кохання героя спецвипуску «Viva! Переможці» Віктора Кардаша

Спеціально на кілька днів пара винайняла окрему квартиру, оскільки в їхньому будинку жити було практично неможливо через велику кількість іноземних гостей. Справа в тому, що Ольга довгий час працювала за кордоном, де в неї з'явилося багато друзів, яких вона не могла не запросити. Були гості з Перу та США. Своїм американським друзям вони навіть довірили давню українську традицію. стелити рушник.

Серед гостей на весіллі були присутні Соломія Вітвіцька, Оксана Стебельська та Роман Кука з гурту «Українські барви». Розважали гостей провідні Andreas & Moskin.

Соломія Вітвіцька та керівник весільного агентства Miawedding Міла Бригінець влаштували для Віті та Олі грандіозний сюрприз. Знаючи, що молодята дуже люблять співачку Наталю Бучинську, вони домовилися та організували виступ народної артистки України на «Весіллі Переможця». Для молодят це стало несподіванкою, їхньої радості не було меж.

«Я вдячна, що стала частиною цього чудового свята! Віктор та Ольга – неймовірні! Звичайно ж, я подарувала свій виступ закоханим, – прокоментувала Наталія Бучинська.

Віктор, будучи військовою людиною, вирішив одружитися у формі морського піхотинця. Ольга ж була одягнена у білу весільну сукню від українського дизайнера Лілії Братусь. Костюм піхотинця Віктор змінив на ексклюзивний костюм від кравця Олександра Ігнатьєва, який був спеціально пошитий на Ukrainian Fashion Week. Молодята прочитали зворушливі клятви, де пообіцяли завжди любити одне одного.

Історія Віктора та Ольги – це приклад справжнього кохання та перемоги. Віктор Кардаш – морський піхотинець, боєць АТО, учасник соціального мультимедійного проекту «Переможці», присвячений героям із протезами, створеного ТСН та журналом Viva!

«Ця пара стала для мене особливою ще з того моменту, коли я допомагала Віктору з пропозицією руки та серця Олі. Дуже радісно було бачити молодих із усмішкою на обличчі. Щиро бажаю їм довгих років разом та швидше порадувати нас маленькими Кардашами. У цей важливий для Віті та Олі день зібралося багато друзів із різних країн світу, оскільки Оля тривалий час працювала за кордоном. Сподіваюся, що всі ці побажання виконаються, – ділиться Соломія Вітвіцька.

«Про проект «Viva! Переможці» ми дізналися від Соломії Вітвіцької, для якої створювали плаття з нагоди презентації. На примірці вона розповіла нам про Віктора Кардаша – одному з 20 «переможців», який планував на відкритті виставки зробити пропозицію руки та серця своїй коханій Ользі. Історія пари вразила мене, і я захотіла порадувати їх подарунком. сертифікат на весільну сукню для нареченої. Вислухавши побажання Ольги, ми розпочали роботу. Процес був цікавим та клопітким. Виготовлення весільної сукні загалом зайняло 147 годин. Команда ательє Lili Bratus була рада приєднатися до найважливішого дня в житті закоханих і бажає молодій сім'ї щирого кохання, порозуміння, довгих років щасливого подружнього життя та чудових дітей. Гірко!» – відзначила дизайнер весільної сукні нареченої Лілія Братусь.

Свято молодятам подарували небайдужі благодійники: весільне агентство Miawedding, а також весільні декоратори компанії SavAnna Decor, заклад Perfect Place, флорист Анна Оксимець із компанії &lquo;Етноідея», провідні Andreas & Moskin, кондитерська студія Mr.Sweet, кейтеринг компанія «Знак Якості», команда відеозйомки Ever Green Studio, фотограф Валентин Христич. Усі партнери приєдналися до організації весілля без гонорарів.

Зовсім скоро Вітя та Оля вирушать у весільну подорож – бажаний романтичний круїз, який їм подарували продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук, відомий піаніст Олексій Ботвінов, та керівник туроператора Express-Voyage Лариса Слободян. Саме Лондон Віктор мріяв побачити змалку.

Молодята висловлюють щиру подяку за допомогу у підготовці весілля проекту «Знак Соціальної Відповідальності» і всім благодійникам. Пара впевнена – разом вони зможуть перемогти усі.

< /p>

 

Віктор Кардаш
Попередній матеріал

Герой спецвипуску "Viva! Переможці" Віктор Кардаш відсвяткував весілля

Артем Пивоваров про особисте життя, Івана Дорна та зв'язки в шоу-бізнесі: інтерв'ю Viva.ua
Наступний матеріал

Артем Пивоваров про особисте життя, Івана Дорна та зв'язки в шоу-бізнесі: інтерв'ю Viva.ua

Новини партнерів