Родить после 40 лет: Алена Мозговая рассказала, как это

Родить после 40 лет: Алена Мозговая рассказала, как это
Пару дней назад продюсер Алена Мозговая призналась, что в третий раз стала мамой. Своему гражданскому мужу, украинскому певцу Владимиру Ткаченко она еще в феврале этого года родила дочь Соломию.

#@#

Факт рождения ребенка и Алена и Владимир решили держать в секрете целых четыре месяца. После обнародования этой новости пара получила большое количество теплых слов, поздравлений, а также вопросов, как это – стать мамой в зрелом возрасте. Алена на своей страничке в Фейсбук поделилась эмоциями и впечатлениями и рассказала, что для нее значит родить ребенка после 40 лет.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Алена Мозговая в третий раз стала мамой

«По перше дякую всім за привітання, ми з Володею читали і раділи з того, що так багато людей бажають нам і нашій маленькій принцесі щастя та здоров'я. Тепер, про те, що ви писали мені у приватні повідомлення, я зрозуміла, сила силенна жінок +-40 хочуть, мріють, вагаються, думають, міркують, роблять все що завгодно... І зрештою питають, як воно завагітніти і народити у сорок (у моєму випадку 41).

Дорогі мої, дівчата, все що я думаю з цього приводу, то якщо ви завагітніли, народжуйте і навіть не вагайтесь! Ви навіть уявити собі не можете ЯКЕ це щастя, народити у такому зрілому віці! Я дуже люблю своїх старших дівчаток, і зараз розумію та жалію, що коли вони були маленькі, я була захоплена роботою і мало приділяла їм уваги. Нічого не бійтеся, народжуйте і насолоджуйтесь цими емоціями та почуттями! Я так давно не плакала від щастя, а коли народилась наша Соля, я ридала, не просто плакала, ридала від щастя і дякувала Господу за те, що Він подарував нам щастя диво-дівчинку!  Ділюсь з вами щастям, бо я не жадіна і дуже хочу, щоб щасливих людей було у цьому світі як найбільше»! – написала трогательные слова Алена Мозговая.

Родить после 40 лет: Алена Мозговая рассказала, как это

Фото: Фейсбук

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Сергей Калинин
Попередній матеріал

Эксперт "Все буде добре" о поездке в Париж: "Я решил поселиться возле кладбища"

Мила Кунис и Эштон Катчер проводят медовый месяц в Национальном парке
Наступний матеріал

Мила Кунис и Эштон Катчер проводят медовый месяц в Национальном парке

Новини партнерів