MamaRika рассказала про своего взрослого ребенка

MamaRika рассказала про своего взрослого ребенка
Украинская певица MamaRika (экс-Эрика и фаворитка финального нацотбора на Евровидение-2017) рассказала, как круто изменилась ее жизнь два года назад.

#@#

MamaRika представляет дебютный альбом «КАЧ», который готовила два года. Именно его она называет "взрослым ребенком".

«Альбом КАЧ  - це вже доросла дитина від Мами, - посміхається MamaRika. – Це серйозна планка, яку я сама собі поставила два роки тому, коли вирішила почати нове творче життя. Чесно кажучи, поки що сама не вірю… Але, здається, мені вдалося!

Хочу запевнити всіх, хто приборкує свої справжні бажання: Велике Щастя робити саме те, що любиш! Неймовірний кайф усвідомлювати, що кожен звук, кожне слово, усі 11 композицій є продовженням мене! Це - результат нового періоду моєї творчості. І, я сподіваюся, початок чогось більшого.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Облегающее платье, джаз и сцена: Злата Огневич спела в стиле регги

В альбом КАЧ я спробувала інтегрувати хіп-хоп, соул, фанк. З дитинства мріяла виконувати саме таку музику. І, нарешті, можу собі це дозволити! Кожна пісня розкриває якусь частину мене. Ми створили крутий і незвичний симбіоз, який мене дико пре! Моя музика нестримно вирвалася назовні, і тепер її вже не зупинити!

Перший альбом – це завжди пошук себе, своєрідна музична подорож, яку розділив зі мною мій творчий друг і саундпродюсер Ваня Клименко. Величезна подяка за віру та підтримку усій моїй крутій команді, яка надає мені сил та драйву КАЧати далі!»

Уже совсем скоро певица отправится в тур по шести городам в поддержку своего нового альбома.

Марион Котийяр, Карла Бруни, Наталья Водянова: звезды посетили показ Valentino
Попередній матеріал

Марион Котийяр, Карла Бруни, Наталья Водянова: звезды посетили показ Valentino

На свидание к мужу: Бейонсе соблазняет в облегающем платье
Наступний матеріал

На свидание к мужу: Бейонсе позирует в соблазнительном наряде

Новини партнерів