Украинские звезды выступили в поддержку бойцов АТО на Крещатике

Анастасия Приходько на концерте Invictus Games
O’Torvald, «ТНМК», «Друга Ріка», Злата Огневич и другие поддержали первую украинскую сборную Invictus Games, которая в сентябре представит Украину на международных спортивных состязаниях в Канаде.

#@#

23 апреля на Крещатике телеканал СТБ совместно с Министерством обороны и организационным комитетом «Игры Инвиктус Украина» торжественно представили самую героическую национальную сборную страны – команду «Ігр Нескорених». Впервые наши военные, получившие травмы во время выполнения служебного долга, представят Украину на международных мультидисциплинарных спортивных соревнованиях Invictus Games в Торонто.

Своими выступлениями на Крещатике национальную сборную поддержали украинские музыканты: O.Torvald, «Друга Ріка», «ТНМК», Фома из группы «Мандри», «Скрябин», Злата Огневич, Анастасия Приходько, «Лисапетный Батальон», а также Оркестр почесної варти. Артисты со сцены выразили восхищение и гордость за нашу сборную «Ігр Нескорених» и пожелали бойцам только победы в Торонто.

Ведущий концерта «Ігри Нескорених» Игорь Кондратюк:

– Реабілітація поранених бійців АТО – фізична та психологічна – велика соціальна проблема. Таких людей, на жаль, з кожним днем стає все більше. І будь-яка нова реабілітаційна можливість – крок вперед у вирішенні цього питання. Саме тому «Ігри Нескорених» вкрай потрібні як пораненим або травмованим на передовій бійцям, так і їхнім сім’ям, і усім небайдужим до долі українських вояків-захисників. Думаю, це перше, але далеко не останнє змагання. Змагання, де поранені будуть в першу чергу змагатись зі своїми недугами, долаючи біль і гартуючи свою волю. А ми – працівники ЗМІ, артисти – будемо підтримувати такі заходи. Бо не можна не підтримувати свою армію у такий складний для країни час.

Игорь Кондратюк

Женя Галич, лидер группы O.Torvald:

– Я хочу сказати: «Дякую вам, пацани». Дякує за те, що можу вільно дивитися в очі своїй доньці.  Дякую за те, що захищаєте. Тільки завдяки вам в нашій країні можуть відбуватися подібні заходи, конкурси та змагання. Дякую, що я можу вільно піклуватися про своїх батьків. Ми вами пишаємося.

Коли я дивлюсь на молодих людей, які ввечері після роботи чи навчання дивляться серіал, сидячи на дивані, згадую вас. І розумію, що в вас величезна сила волі, сила духу. Дякую вам за все.

Так вже сталося, що цього року наша група потребує величезної підтримки для того, щоб гідно представити Україну на «Євробаченні». Тому коли мені повідомили про захід, який зараз відбувається – про відбір в національну збірну Ігр Нескорених – я зрозумів, що не можу остатися осторонь. Через те, що пацани, в яких така величезна сила волі, які мають таку витримку, вони прагнуть нашої підтримки. Завдяки їм в нашій країні проводяться такі конкурси як Євробачення, завдяки їм ми з вами можемо вільно спілкуватись, гуляти з друзями під відкритим небом.

Женя Галич

Злата Огневич:

– Я считаю, что нашими украинскими мужчинами нужно гордиться. Низкий поклон всем бойцам за вашу силу, храбрость, доблесть, отвагу и огромный подвиг. Его всегда будет  помнить вся Украина. Для меня большая честь петь для вас на этом концерте и поддерживать ваш боевой дух. Желаю нашей сборной сил, успеха и только победы в Канаде. Мы вами очень гордимся!

Злата Огневич

Анастасия Приходько:

– Я дивлюсь на сучасних українських героїв і згадую свого діда, який теж воював, мав поранення та контузію, але попри все дуже любив життя, мене й красу навколо. В очах наших воїнів я бачу ту ж силу та любов. І мені спокійно за майбутнє своїх дітей. Дякую вам за незламність тіла та духу! Для мене велика честь співати для вас! Я бажаю вам і всім нам Перемоги!

Анастасия Приходько

Валерий Харчишин, лидер группы «Друга Ріка»:

– Дуже хочемо, аби наші хлопці перемогли у Торонто. В нас є класна пісня «Хто якщо не ти», цим треком нещодавно ми проводжали наших паралімпійців – і ви знаєте, як вони там виступили і скільки медалей привезли з собою. Я не вірю в забобони, але вірю в певні символи, тому сподіваюся, що ця пісня як символ допоможе нашій збірній воїнів і цей перший для нас раз в Іграх Інвіктус стане символічно першим на п’єдесталі.

Валерий Харчишин

Олег «Фагот» Михайлюта, группа «ТНМК»:

– Іноді просто дивує те, скільки в людини багато ресурсів. Ти думаєш, нібито вже все, ти зайшов в глухий кут, будь-хто опустив би руки. І саме в той момент знаходяться резерви – і ти знов перемагаєш. Такі люди, як наші воїни, пробуджують віру в людство.

ТНМК

Фома из группы «Мандри»:

– Хочу подякувати нашим воїнам за мирне небо над Україною, за вашу мужність, за вашу силу духу і побажати удачі у Торонто. Я хочу додати слова свого друга-вояка Андрія Нагірного «Фазана»: «Тримаємо ваш дух переможців так само, як зараз тримають зброю наші хлопці на фронті. Тому що перемога – це наш дух». Бажаю духа міцного і перемоги. Дякую вам!

Мандри

«Лисапетный батальон», победители шоу «Україна має талант-5» регулярно поддерживает наших бойцовв АТО.

– Дозвольте передати вітання від всього жіноцтва України, від всіх матерів. Ми віримо в вас, ми надіємося на вас. Ми знаємо, ви зробите все для того, аби український прапор високо майорив. Коли ми вперше приїхали до наших хлопців в АТО, хотілося закрити очі і сказати, що це не з нами. Хочеться прокинутися зранку и почути одне єдине слово: Мир. І ми віримо, що почуємо його дуже скоро. Не просто тому, що так хочемо, а й тому, що все робимо задля нього. Ми будемо молитися за наших бійців, за нашу збірну, будемо підтримувати і очікувати на перемогу.

Телеверсию концерта и полный состав первой украинской сборной  Invictus Games можно увидеть 30 апреля в 22:10 на канале СТБ.

Лисапетный батальон

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и Vk.com

Они все же вместе: в сети появилось первое фото Эмбер Херд и Илона Маска
Попередній матеріал

Они все же вместе: в сети появилось первое романтическое фото Эмбер Херд и Илона Маска

Первые недели после родов: Ирина Шейк отдыхает вместе с мамой
Наступний матеріал

Первые недели после родов: Ирина Шейк отдыхает вместе с мамой

Новини партнерів