Обличчя Майдану: спеціальний випуск журналу Viva! Новий наклад у продажу

Майдан
Перший наклад спецвипуску «Обличчя Майдану» був розпроданий усього за декілька днів. Тому 9 квітня надійшов до продажу додатковий наклад журналу. Нагадуємо, що весь прибуток від видання редакція передає на допомогу сім’ям загиблих на Майдані.

#@#

Шукайте у продажу по всій Україні спеціальний проект журналу Viva! – «Обличчя Майдану». Також замовити журнал ви можете в редакції на сайті podpiska.edipresse.ua, за телефоном (067) 218 57 00 або електронною поштою podpiska@edipresse.ua.

За 10 років свого існування журнал Viva! завжди й  виключно писав про зірок – спорту, музики, театру,  кіно тощо. Однак ми не в змозі лишатися осторонь від подій, які впродовж трьох пекельних місяців збурили всю нашу країну, наше серце й душу. Редакція журналу Viva! підготувала спеціальний випуск «Обличчя Майдану» про людей  на Майдані та події, що сколихнули всю країну.

Сьогодні для нас зірки – це люди, які всі ці 90 днів стояли на Майдані. Які захищали гідність, честь і наше право на вибір майбутнього. Це видання про них. Про приголомшливі миттєвості Майдану. Про події, які змінили Україну та українців. Які виразно відлунилися в усьому світі.

Тут немає політичних оцінок тих подій. Тут немає жодної фотографії політиків. Героями  спецвипуску «Обличчя Майдану» стали справжні українці: бійці самооборони та художники, священики й лікарі, письменники  й водії, журналісти та поети, Михайлівський собор та Небесна сотня...

Ми зібрали фотографії  найкращих майстрів нашої країни за період з 21 листопада 2013  року по 21 лютого 2014 року. Тут зафіксовано кожну мить Майдану.

Авторами кожної рубрики стали відомі  в Україні люди – письменники, громадські діячі, журналісти, артисти, телеведучі, музиканти, які  безпосередньо брали участь у житті Майдану й активно підтримували майданівців не тільки словом, а  й ділом. Подїі, про які вони написали, це історія, яку вони пропустили крізь своє серце й душу.

Ми свідомо залишили тексти авторів мовою оригіналу – російською і українською. Адже на Майдані мирно сусідували обидві мови. Обидві були мовами Свободи. Обидві несли в собі всі пов’язані з нею відчуття, кольори і запахи.

Спецпроект «Обличчя Майдану» має соціальний характер. Прибуток від продажу журналу піде на адресну підтримку сімей загиблих на Майдані.

Редакція журналу Viva! – редактори, фоторедактори, дизайнери, коректор, літературний редактор – відмовилися від гонорару.

Усі фотографи та автори, які надали свої фото та тексти, також відмовилися від гонорару.

Замовити журнал ви можете в редакції за телефоном (067) 218 57 00 або електронною поштою podpiska@edipresse.ua

Всіх нас, хто робив цей проект, об’єднала Свобода, Гідність та Спільна Мета. У Майдані, як у моделі, відбилися всі ми – дуже різні й незрідка протилежні, але віднині дуже близькі одне одному душею. Все тільки починається…

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька

 

 

 

 

 

 

Тина Кароль 2
Попередній матеріал

В сети появилось уникальное фото Тины Кароль 10-летней давности

Мила Кунис новое
Наступний матеріал

Будущая мама Мила Кунис впервые рассказала о своей беременности и показала животик

Новини партнерів