Карпа записала песню "Реквием по Небесной сотне"

Наталка Карпа
Сегодня 9-й день памяти по молодым, отважным сыновьям Украины, которые отдали самое ценное – свою жизнь за лучшее будущее нашей страны, в самом центре столицы Украины – на Майдане в Киеве. Певица Наталка Карпа не смогла сдержать эмоции и всю свою боль выразила в песне «Реквием по Небесной сотне».

#@#

Наталка написала на личной страничке в Facebook: «Молоді хлопці, інтелектуальний мужній цвіт нації... Сльози в очах в ці дні за кожного з Вас...Як нам буде Вас бракувати... Ви боролись за вільну Україну, за справедливість і так шкода, що не зможете пожити в ній... Ви ті, кому я хочу вклонитися до землі... Ви - Герої, кожен, хто поклав життя і здоров'я - Герої, кожен, хто підтримував майдан, був на передовій, молився за перемогу - Герої!»

ЧИТАЙТЕ: Тина Кароль почтила память Небесной сотни минутой молчания

Также певица-львовьянка Наталка Карпа призывает не делить страну, а вместе сохранить ее целостность, очень переживает за Крым, восхищается крымскими татарами, которые также выступили в поддержку Украины и украинского народа.

Наталка Карпа: «Я народилася у Львові. Для мене українська мова – рідна, але я дуже поважаю людей зі всіх куточків України незалежно від національності, мови, віросповідання. 26 лютого я особисто долучилась до акції солідарності країни – і на один день заговорила російською. І, можливо, вона в мене неідеальна, але проблем із спілкуванням абсолютно нема. Добре сказано: «Мова – не про язык!». Нам всім потрібно пам’ятати, що Україна в нас одна. І ми ті, хто має зберегти її цілісність. Це зараз дуже важливо! Крим, Східна Україна я всім серцем і душею з Вами! Слава Україні - вільній, незалежній від корупції, кращій ніж вчора… І Світла пам’ять Героям, які віддали за нас своє життя. Давайте їх не підведемо!»

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Светлана Лобода выразила соболезнования Небесной сотне

Татьяна Котова
Попередній матеріал

Фотофакт: экс-"виагрянка" Татьяна Котова посетила Евромайдан

Земфира новое
Наступний матеріал

Земфира поддержала Украину (Видео)

Новини партнерів