Піклуємося про здоров’я. Соки прямого віджиму

соки галиция пеар
З кожним роком все більше українців приділяють увагу своєму здоров’ю та якості продуктів, які споживають. Ми покращуємо своє здоров’я, займаючись спортом, підтримуючи певний розпорядок дня та раціон харчування.

Якщо зупинитись на харчуванні, то для багатьох корисними залишаються природні продукти, а ще краще ті, що вирощені самостійно. Та разом з тим, коли можливість отримати вітаміни з самого лона природи трапляється не завжди, нам необхідно приділяти велику увагу якості та складу продуктів, що ми купуємо.

Такий продукт як сік – є не тільки джерелом вітамінів, але й одним з головних очищаючихорганізм засобів. Дуже важливо, щоб такий напій зберігав всі природні елементи, які необхідні організму. На сьогодні, на ринку України представлений великий асортимент соків. Однак, якщо говорити про здоровий спосіб життя та корисність вживаних продуктів, то нам необхідно в першу чергу звертати увагу на ті, що не мають в своєму складі шкідливих речовин та консервантів. Якщо ви не впевнені в походженні та свіжості плодів, що входять до складу напоїв, що ви купуєте, сік прямого віджиму стає головною альтернативою.

Соки прямого віджиму Galicia(NFC) у вересні 2011 року почала виробляти компанія T.B.Fruit. Суть технології прямого віджиму полягає в тому, що свіжовичавлений сік проходить легку пастеризацію та одразу розливається в скляні пляшки. Така технологія допомагає зберігати не тільки природний аромат, але і всі необхідні для здоровя вітаміни та мікроелементи. Головне – те, що сік виробляється зі справжніх фруктів та ягід, а не концентратів. Уявіть собі справжній смак спілих ягід,  соковитих фруктів та овочів.Тепер ви зможете відчувати його незалежно від будь-яких обставин та пори року.Адже соки, вироблені за данною технологією, це завжди природний та натуральний продукт.

"Прямий віджим" дуже часто порівнюють з відомою нам домашньою консервацією; єдина різниця - фрукти чи ягоди під час прямого віджиму не кип’ятять, а лише розігрівають до температури 92С. Такі соки пастеризуються лише один раз, завдяки чому зберігають усі природні властивості. У той же час, важливим питанням залишається сировина, з якої виробляється сік. Соки Galicia вироблені з фруктів та ягід, що вирощені на землях Карпат та Галичини. Саме так. Для виробництва соку ми відбираємо найсоковитіші та справжні плоди і використовуємо власний досвід та потужності для їх переробки.

Соки прямого віджиму вже давно набули своєї популярності в Європі завдяки якості та корисності природних компонентів. Обираючи сік прямого віджиму Galicia український споживач має можливість перевірити це на своєму досвіді та почати споживати корисний продукт.

Эшли Грин
Попередній матеріал

Сумеречная звезда Эшли Грин сменила имидж

Кейт Мосс после фотошопа
Наступний матеріал

38-летняя Кейт Мосс продолжает позировать обнаженной

Новини партнерів