Вишиванки яких брендів обирають Джамала, Маша Єфросініна, Тіна Кароль та інші зірки

Вышиванка Джамала
Українська вишиванка стала світовим трендом і її обирають не лише українські, а й зарубіжні зірки. В День вишиванки Viva! дізналась, яким етнічним сукням і сорочкам надають перевагу селебриті.

#@#

VITA KIN

Навідомішим брендом українських вишиванок є VYSHYVANKA BY VITA KIN. Віта Кін отримує величезну кількість замовлень з різних країн. Автентичні сукні та блузи випущені під назвою Chic Nationale, викликали фурор серед українських селебриті та звернули на себе увагу відомих західних зірок.

    

Маша Єфросініна

Діта Фон Тіз

Вишиванка Yuliya Magdych

Дизайнер і власниця бутика S4ASTIE Юлія Магдич вже давно підхопила тренд і представляє своє бачення національного одягу. Для колекцій вишиванок вона використовує мотиви орнаментів Київської Русі, зображення слов'янських богів, а також традиційну вишивку, трансформуючи її. Техніка вишивання датується IX - X століттями .

Тіна Кароль

Марія Бурмака

"Отаман" 

Бутік-ательє "Отаман"  об'єднує у своїх колекціях сучасні тенденції і класику національного костюма, а головною темою його досліджень перш за все є козацький період в історії України. Майстри створюють вишиванки як традиційного, так і більш сучасного крою. Наприклад, зі стрілками, бойківські, полтавські, "чумачки". "Отаман" пропонує як класичні, так і стилізовані вишиванки - особисту розробку, яка відрізняється сучасною конструкцією.

Іларія

Іларія, Сусанна Карпенко, Тоня Матвієнко

Foberinі

Розшифровується Foberini як родинний оберіг: «F» означає family, а oberi - «оберіг» . Foberinі трансформує старовинні українські традиції крою та вишивки на модерний лад. Вивчивши старовинні роботи, дизайнери розробили свої ідеї по створенню сучасних речей з використанням старовинної вишивки з усіх регіонів України. Вишиванки бренду обирають українські зірки, а також сукні були помічені на Milan Fashion Week.

Юлія Зорій

Streetstyle Milan Fashion Week

Vyshyvanka Couture by Karavanska

Львівський дизайнер Оксана Караванська створила новий бренд Vyshyvanka Couture by Karavanska, вирішила відродити значимість української вишиванки. 20 травня дизайнер презентує свою колекцію на благодійному вечорі у відомому паризькому готелі The Westin Paris – Vendôme. 

Анастасія Приходько

Руслана

Читайте наші новини у соцмережах: Viva! у Facebook та ВКонтакте

новая линейка Yves Rocher
Попередній матеріал

Ароматное лето с Yves Rocher

В столице провели Kубок Посла Республики Корея
Наступний матеріал

В столице провели Kубок Посла Республики Корея

Новини партнерів