Ювелірний Дім ZARINA представив нового дизайнера!

Ювелірний Дім ZARINA представив нового дизайнера!
останній день найбільшої ювелірної події року – ЮвелірЕкспо Ювелірний Дім ZARINA отримав нового дизайнера! Засновниця бренду ZARINA Наталя Нетовкіна особисто представила шанувальникам ювелірних прикрас молодого українського дизайнера Олену Подтопту, яка удостоїлася честі створити весняну колекцію для Ювелірного Дому ZARINA.

Нагадаємо, що Ювелірний Дім ZARINA провів конкурс «Найкращий ювелірний дизайнер за версією ZARINA» і саме конкурсна робота Олени Подтопти стала найкращою і принесла їй перемогу! Нагорода – можливість створити за власним дизайном колекцію прикрас для Ювелірного Дому.

Ольга Фреймут на стенде ZARINA.jpg" style="width: 600px; height: 401px; " />

Засновниця бренду ZARINA Наталя Нетовкіна зазначила: «Конкурсна робота Олени вразила нас своєю глибиною та креативністю. Тому ми навіть на мить не сумнівалися, що готові довірити Олені таку відповідальну справу як створення весняної колекції. У нас вже є перші ескізи майбутніх прикрас і можу зазначити, що вони прекрасні! Впевнена, що навесні ми представимо колекцію, яка швидко завоює популярність серед українців».

Як символ плідної співпраці Наталя Нетовкіна подарувала Олені Подтопті браслет-оберіг з зіркою Алатирем, який надихатиме її на нові перемоги. Олена відзначила: «Для мене велика честь і відповідальність створити весняну колекцію для бренду ZARINA. Я вже вся в роботі: розроблюється концепція майбутньої колекції, створюються ескізи, підбираються матеріали.... Я сповнена натхнення та віри і прагну наповнити колекцію своєю любовю та  подарувати людям унікальну і емоційну колекцію». Відкрию секрет: восьмиконечна зірка оберіг, яку мені сьогодні подарувала Наталя Нетовкіна знайде продовження і в моїй новій колекції, але вже в новій інтерпретації.

Більше на zarina.ua

  

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

 

Андрей Чадов закрутил роман с бывшей возлюбленной Тимати
Попередній матеріал

Андрей Чадов закрутил роман с бывшей возлюбленной Тимати

Неподражаемая Кейт Хадсон украсила обложку Harper'S Bazaar
Наступний матеріал

Неподражаемая Кейт Хадсон украсила обложку Harper's Bazaar

Новини партнерів