Анастасия Приходько сделала красно-черную татуировку в честь Революции Достоинства

Анастасия Приходько с украинскими солдатами
Певица Анастасия Приходько поздравила украинцев с годовщиной Евромайдана.

#@#

На своей странице в Инстаграме Анастасия Приходько написала обращение к украинцам и поздравила всех с Днем Достоинства и Свободы – новым праздником, который учредил президент Петр Порошенко. Отныне 21 ноября Украина будет отмечать этот праздник, вспоминая Революцию Достоинства.

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ: Анастасия Приходько носит браслет "F*ck u Putin"

По случаю праздника Приходько сделала памятную татуировку – красно-черное сердце, символизирующее любовь к Украине и скорбь по погибшим героям.

"Зі святом Вас дорогі мої Друзі, Прихильники, Українці! Зі святом Гідності та Свободи! Рік тому наша велична Нація почала шлях боротьби за одвічні людські цінності. Крізь кров і сльози, біль і смерть, Ми турували свій шлях до свободи. Показавши всьому світові силу Українського Духу-Ми довели, що Націю, яка обрала свій шлях ніхто не зможе з нього збити. Ані кримінал, ані пси режиму, ані авторитарні князьки. Ми перемогли! На честь Нашої перемоги я набила татуювання у вигляді червоно-чорного серця. Як співається у відомій Українській пісні: "Червоне то любов, а чорне то журба..." Любов до України і журба за полеглими Героями... Склалося таке враження, що це не татуювання, а серце проступило назовні, аби кричати про любов і пам'ять, Честь та Гідність, Правду і Свободу. Це в нас вже ніхто не зможе відібрати. Зі Святом Вас! Слава Україні!" – написала Анастасия Приходько.

ЧИТАЙТЕ: Приходько предложила Кобзону, Пореченкову, Ани Лорак и Повалий занять место в зоопарке

Анастасия Приходько сделала красно-черную татуировку в честь Революции Достоинства

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Даша Астафьева фото
Попередній матеріал

Без комплексов: Даша Астафьева разделась у себя в квартире

Жасмин приехала в Украину
Наступний матеріал

Российская певица Жасмин приехала в Украину

Новини партнерів